O petrecere reusita

Adina

AdinaMeritele îi aparțin, desigur, Adinei și tuturor prietenilor care ne-au ajutat, părinților, mătușilor și unchilor. Le mulțumesc tuturor și sper că și ei s-au simțit la fel de bine ca noi la această petrecere.

Vremea a fost mult mai răcoroasă decât ne așteptam, motiv pentru care a doua zi umpleam bidoane și sticle cu berea rămasă – mai mult de jumătate din cât comandasem. Apetitul bulimic în organizarea meniului s-a constatat și la inventarul mâncărurilor rămase, atât gătite cât și în stare crudă. Frigiderul de împrumut e și acum ticsit cu pachete pentru grătar și fel de fel de alte ingrediente. Și vinul a rămas tot mai mult de jumătate.

Prin urmare ne-am decis să dăm în continuare mese în weekend – prietenii sunt invitați să ne calce pragul cât mai des în următoarea perioadă ca să dăm gata toate aceste provizii. Sau cum se spune în Ardeal, „Mâncați, mâncați, că oricum dăm la gunoi!”.

O parte din invitați au adus cadouri deși noi am sugerat că nu este cazul – le mulțumim bineînțeles pentru gestul lor. Celor care nu ne-au adus cadouri le mulțumim pentru că ne-au urmat sfatul și pentru că s-au simțit bine alături de noi.

KPICASA_GALLERY(20110625PetrecereDickSiAdina)

2 comentarii

  1. It is great to hear about the wedding,congratulations,wish you all the best in the future life.by the way, i saw Mad, say HI to you dear, how are you? i miss you so much.

    Sophia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *