Declarație deplasare în starea de urgență necesară conform Ordonanței Militare 3

Beneficii

  • formularul rezultat este valid juridic și este testat în practică la filtrul poliției
  • dacă vezi filtrul poliției și nu ai declarația, oprește-te înainte, generează documentul, salvează pe telefon ca PDF și apoi intră la control!

Instrucțiuni

  • te autentifici (sau te înregistrezi dacă nu ai cont deja)
  • apeși + si introduci detaliile persoanei fizice care completează declarația. Detaliile se salvează și rămân vizibile doar pentru tine ca să le poți reutiliza cu ușurință. Poți apăsa + de mai multe ori pentru a salva informațiile celor din familia ta care trebuie să se deplaseze sau pot și ei să își facă un cont separat.
  • completezi declarația alegând una dintre persoanele fizice salvate
  • când se deschide declarația în format A4 dă comanda tipărire
  • pentru Windows apasă Ctrl+P apoi alege fie Save as PDF fie tipărește la o imprimantă dacă ai acces la una. Dacă salvezi PDF mută în Dropbox sau altă locație din cloud de unde poți accesa documentul cu telefonul
  • pentru iPad sau iPhone apasă apoi Tipărire, alege imprimanta și tipărește. Dacă nu ai imprimantă în ecranul în care trebuie să alegi imprimanta apasă 3D Touch pe previzualizare și documentul se transformă automat în PDF, iar fișierul poate fi salvat local în Files)

Declarații anterioare

Nu ai declarații create anterior

Crează o declarație nouă

Declaratie pe propria raspundere deplasare urgenta
Persoana
Lista de persoane fizice se acceseaz[ doar autentificat.
Se vor menționa locurile în care persoana se deplasează, în ordinea în care aceasta intenționează să-și desfășoare traseul
Motivele deplasării *
Se vor bifa doar motivele deplasării dintre cele prevăzute în listă, nefiind permise deplasări realizate invocând alte motive decât cele prevăzute în Ordonanța Militară nr. 3/2020. Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute în câmpurile 1-6, deplasarea fiind permisă zilnic doar în intervalul orar 11.00 – 13.00.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *